Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hack smite

Kafar610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie , niema i mam nadzieje nie bedzie - jak zaczynasz grać to najpierw się naucz.. a nie cheatujesz. 

Opublikowano

W smajcie bardzo łatwo można dostać bana za cheatowanie więc nie polecam. Sam ostatnio widziałem, cheatera(używał bodajże speed hacka). Napisałem do supportu i na drugi dzień ban. :P

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

W smajcie bardzo łatwo można dostać bana za cheatowanie więc nie polecam. Sam ostatnio widziałem, cheatera(używał bodajże speed hacka). Napisałem do supportu i na drugi dzień ban. :P

Nawet za brak cheatów można dostać, ostatnio uparcie twierdzono, że mam cheaty ale dowodów ni brak i dostałam unbana następnego dnia. :)

Co do cheatów nie polecam ale chyba jakiś tam był (nie wiem czy działa) - jest w dziale. 

Opublikowano

Przez pewien czas z tego co się orientuje działał BotOfLegends na smite (lub była wersja przeznaczona dla smite czy coś w ten deseń). Jednak nie wiem jaki jest stan na ten moment.

Powiem szczerze że jeszcze nie udało mi się spotkać czitera w smite (no chyba że o tym nawet nie wiedziałem) i mam nadzieje tak jak panowie wyżej, że tak pozostanie

Opublikowano

Mi się wydaje że jest speedhack. Widziałem to tylko raz - gość tłumaczył się lagami, ale ewidentnie było widać że te "lag" i ma tylko jak jest zagrożony.  

linki w górę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...